Vriendendag cavaleriemuseum - Modelfiguren

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Ga naar de inhoud
Actueel 2017
Vriendendag Cavaleriemuseum

Op zaterdag 7 oktober vindt in Amersfoort weer de vriendendag van het Cavaleriemuseum plaats. Een speciale dag voor de vrienden van het museum waar ook de leden van de NSM welkom zijn. Niet vergeten een identiteitsbewijs mee te nemen!

Deze jaarlijkse dag vindt plaats in de Bernhardkazerne te Amersfoort. Er is deze zaterdag van alles te zien en te doen. Uiteraard kunt u het museum bezoeken met de uitgebreide collectie over de geschiedenis van de Nederlandse cavalerie. De Historische Cavalerie Vereniging “En Vedette” komt met ruiters te paard, The Green Sparks tonen hun historische wielvoertuigen en Jerry Steyger met zijn Band of Brothers zorgt voor dixielandmuziek overal tussendoor.
Met tanks en pantservoertuigen van het museum en de KL-afdeling Rekwisieten kan wellicht een gratis ritje worden gemaakt.

Er zal ook een boekenmarkt zijn en verschillende ‘figurenverkopers’ die u ook wel ziet tijdens onze bijeenkomsten zullen aanwezig zijn. Er zal overigens geen stand zijn van de NSM en er is ook geen apart NSM programma.

De hele dag door is er op de kazerne voldoende gelegenheid om ook iets te eten en te drinken.

Tijd en plaats
Deze dag vindt plaats op 7 oktober aanstaande van 10.00 tot 16.00 uur. Bernhardkazerne aan de Barchmann Wuytierslaan 198, Amersfoort.

Let op
Het betreft hier geen openbare bijeenkomst. Alleen de ‘Vrienden van’ hebben toegang en de leden van de NSM. Meld bij aankomst wel dat u lid bent va de NSM en vergeet niet uw identiteitsbewijs.

Geef je op voor onze nieuwsbrief
Terug naar de inhoud