programma voorjaarsbijeenkomst - Modelfiguren

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Ga naar de inhoud
Actueel 2017
Programma voorjaarsbijeenkomst 8 april

Ons programma van de voorjaarsbijeenkomst zaterdag 8 april in Bronbeek is bekend. Het belooft een leuke dag met een verrassend programma te worden.

Vanaf 10 uur zijn de verkopers welkom die hun stand op de aangewezen plekken op kunnen bouwen. Een uurtje later kunnen we dan beginnen met de verkoop en het ruilen van figuren. Ook zijn er enkele leden die vooral hun figuren willen laten zien.

Om 12 uur start een meer inhoudelijk geddeelte Na het gebruikelijke welkom door de voorzitter van de NSM zullen er twee sprekers zijn.
De eerste spreker zal een en ander vertellen over de geschiedenis van Bronbeek. Hoe en waarom is dit tehuis tot stand gekomen en welke rol vervult het nu nog.

Daarna is het woord aan Bouko de Groot. In de maand maart is de in figurenland bekende Engelse uitgever Osprey-publishing met een eerste deel gekomen in de serie ‘Men at Arms’ over de 80-jarige oorlog. We hebben Bouko, de Nederlandse auteur bereid gevonden deze middag een uiteenzetting te geven over de inhoud van het boek. Hij zal stilstaan bij enkele onderdelen die ook in het boek ter sprake komen. Een leuke mogelijkheid om meer over de 80-jarige oorlog te weten te komen. In de loop van volgend jaar zal de NSM enkele modelfiguren met dit onderwerp uit geven.

De toegang is gratis voor de leden van de NSM op vertoon van hun ledenpas. Heeft u een museumjaarkaart dan deze graag meenemen.
Geef je op voor onze nieuwsbrief
Terug naar de inhoud