Onze najaarsbijeenkomst - Modelfiguren

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Ga naar de inhoud
Actueel 2017
Zaterdag 9 september 2017
Najaarsbijeenkomst Nederlandse Stichting voor Modelfiguren
Nederlands Vestingmuseum Naarden

Op zaterdag 9 september vindt de NSM-najaarsbijeenkomst plaats in het Vestingmuseum te Naarden. Het gaat een aparte dag worden met een leuk programma.

Het programma is als volgt

09.00 uur aankomst organisatie en opbouw verkoopstands
10.00 uur start verkoop
11.00 uur Welkom door voorzitter NSM en enkele mededelingen
11.20 uur Lezing over het beleg van Naarden
12.00 uur Aanbieding eerste figuren Beleg van Naarden aan directeur museum

Vanaf 12.00 uur Start algemene middagprogramma en museum open voor niet-leden NSM

15.30 uur Afhankelijk van de drukte en het weer afbreken van de verkoopstands.
Dit zou ook later kunnen worden al naar gelang de aanloop.  

Belangrijk:
Het ochtendgedeelte is alleen toegankelijk voor leden van de NSM. Zij krijgen op vertoon van hun ledenpas en/of de losse uitnodiging in de TTR van juni tot 11.00 uur gratis toegang tot het museum. Daarna moet toegang worden betaald. Heeft u een museumjaarkaart, neem die dan ook mee.

Het ochtendprogramma vindt plaats in de centrale kazemat. Via posters NSM wordt de route in het museum aangegeven. Na het ochtendgedeelte staat deze kazemat ook nog de hele dag ter beschikking aan de NSM

(Verkoop) Stands
Voor leden die delen van hun verzameling willen laten zien en/of ruilen is er een beperkt aantal (kleine) tafels en opstellingen beschikbaar in de de NSM-kazemat. Verkopers die een groter aanbod hebben kunnen een marktkraam voor €25,- huren die op het buitenterrein zal worden geplaatst. De mogelijkheid om je op te geven voor een tafel of stand is inmiddels gesloten.

Middaggedeelte: het beleg van Naarden
De hele middag zijn er activiteiten in het museum in het kader van de herdenking van het beleg van Naarden (1813-1814). Er zijn demonstraties met de aanwezige kanonnen, een re-enactment kampement, een parade en mogelijk ook rondvaarten door de grachten van het fort. Hieraan kunnen de leden van de NSM uiteraard ook deelnemen. Zorgt u echter wel dat, als u gratis naar binnen wilt, er tijdig te zijn. Dus uiterlijk om 11.00 uur.

Adres
Het Nederlands Vestingmuseum Naarden is gevestigd aan de Westwalstraat 6 te Naarden. Parkeren kan (gratis) in de buurt. Vanaf station Naarden/Bussum rijdt een bus (zie OV9292 voor de betreffende lijndienst).
Geef je op voor onze nieuwsbrief
Terug naar de inhoud