Home

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Home Over ons Nieuws Figuren Tips Shop Producenten Contact
Engels Duits Frans

English  Français   Deutsch

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Naar nieuwsoverzicht>>

Zaterdag 9 september 2017

Najaarsbijeenkomst Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Nederlands Vestingmuseum NaardenOp zaterdag 9 september vindt de NSM-najaarsbijeenkomst plaats in het Vestingmuseum te Naarden. Het gaat een aparte dag worden met een leuk programma.


Het programma is als volgt


09.00 uur  aankomst organisatie en opbouw verkoopstands

10.00 uur  start verkoop

11.00 uur  Welkom door voorzitter NSM en enkele mededelingen

11.20 uur  Lezing over het beleg van Naarden

12.00 uur  Aanbieding eerste figuren Beleg van Naarden aan directeur museum


Vanaf 12.00 uur Start algemene middagprogramma en museum open voor niet-leden NSM


15.30 uur  Afhankelijk van de drukte en het weer afbreken van de verkoopstands.

   Dit zou ook later kunnen worden al naar gelang de aanloop.  


Belangrijk:

Het ochtendgedeelte is alleen toegankelijk voor leden van de NSM. Zij krijgen op vertoon van hun ledenpas en/of de losse uitnodiging in de TTR van juni tot 11.00 uur gratis toegang tot het museum. Daarna moet toegang worden betaald. Heeft u een museumjaarkaart, neem die dan ook mee.


Het ochtendprogramma vindt plaats in de centrale kazemat. Via posters NSM wordt de route in het museum aangegeven. Na het ochtendgedeelte staat deze kazemat ook nog de hele dag ter beschikking aan de NSM


 (Verkoop) Stands

Voor leden die delen van hun verzameling willen laten zien en/of ruilen is er een beperkt aantal (kleine) tafels en opstellingen beschikbaar in de de NSM-kazemat. Verkopers die een groter aanbod hebben kunnen een marktkraam voor €25,- huren die op het buitenterrein zal worden geplaatst. Meer informatie en reservering via info@modelfiguren.nl. Reservering van tafels en marktkramen sluit op 11 augustus.


Middaggedeelte: het beleg van Naarden
De hele middag zijn er activiteiten in het museum in het kader van de herdenking van het beleg van Naarden (1813-1814). Er zijn demonstraties met de aanwezige kanonnen, een re-enactment kampement, een parade en mogelijk ook rondvaarten door de grachten van het fort. Hieraan kunnen de leden van de NSM uiteraard ook deelnemen. Zorgt u echter wel dat, als u gratis naar binnen wilt, er tijdig te zijn. Dus uiterlijk om 11.00 uur.


Adres
Het Nederlands Vestingmuseum Naarden is gevestigd aan de Westwalstraat 6 te Naarden. Parkeren kan (gratis) in de buurt. Vanaf station Naarden