Home

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Home Over ons Nieuws Figuren Tips Shop Producenten Contact
Engels Duits Frans

English  Français   Deutsch

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Naar nieuwsoverzicht>>

We kunnen wel wat hulp gebruiken!


We hebben net een jubileumjaar achter de rug en gaan ons nu opmaken voor het volgende  jubileum van de Nederlandse Stichting voor Modelfiguren het 65-jarig bestaan.


De NSM heeft veel plannen voor de toekomst. Uitgeven van meer nieuwe figuren, ons tijdschrift verder uitbreiden, deze website van nog meer artikelen voorzien, organiseren van beschildercursussen en speciale reizen voor onze begunstigers…….  


Als u op een andere manier met uw figuren hobby bezig wilt zijn, help dan mee de NSM groter en nog actiever en zichtbaarder te maken. Dat kan door af en toe een artikel te schrijven voor de Tinnen Tafelronde, anderen benaderen om iets te schrijven, eens meehelpen met de stand tijdens een bijeenkomst in het land. Maar ook door bestuurlijk bezig te zijn, een gezamenlijke activiteit te organiseren, meedenken over ledenwerving. Elke inzet en bijdrage is welkom.

En wat krijgt u daarvoor terug? U leert uw hobby op een heel andere manier kennen, breder en komt in contact met medehobbyisten, in binnen- en mogelijk ook in het buitenland.  


Interesse, eerst meer weten, vragen over wat er zoal te doen is?

 Mail naar info@modelfiguren.nl en we nemen contact met u op.