Nationale figurendag - Modelfiguren

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Ga naar de inhoud
Actueel 2017
Vooraankondiging Nationale Figurendag

15 oktober 2017 - Het duurt nog even maar de kogel is door de kerk, de NSM zal volgend jaar, op 8 september 2018 een nationale figurendag organiseren. Locatie houden we nog even voor ons, maar we kunnen al wel verklappen dat deze centraal in het land is en voor iedereen goed bereikbaar. Noteer de datum dus alvast in je agenda.

Onder onze leden zijn mensen die allerlei soorten ‘soldaatjes’ verzamelen. Plastic, nieuw, oud, zelf gemaakt en zeker ook de modelfiguren die vaak heel precies worden beschilderd. Ook is er een steeds grotere groep wargamers. Iedereen die geïnteresseerd is in dit soort figuren nodigen we van harte uit om deze door ons georganiseerde dag te bezoeken. Als je wilt kun je ook een tafel reserveren om je eigen figuren ten toon te stellen.

Figurenmarkt
We willen deze dag vooral ook handelaren én particulieren de gelegenheid bieden om figuren te verkopen aan een breed publiek. Als het maar figuren zijn die op een of andere manier interessant zijn voor de bezoekers: dus verkopers van modelfiguren, wargamefiguren, speelgoedfiguren (soldaatjes), oud, nieuw, plastic, tin, metaal, resin zijn bijzonder welkom. Handelaren kunnen gratis een tafel reserveren.

Wargamers welkom
Er zal deze dag ook de nodige ruimte zijn voor wargamers. Die worden dan ook van harte uitgenodigd deze dag om spellen te komen spelen. De locatie is bijzonder en alleen al daarom is het leuk om deze dag vrij te houden.

Binnenkort meer info
Er komt een speciale Nationale Figurendag website waarop je je als verkoper en/of wargamer kunt inschrijven. Die gaat binnenkort live. Daarnaast zal er volgend jaar de nodige publiciteit worden gegeven.
Geef je op voor onze nieuwsbrief
Terug naar de inhoud