Heb je m al? - Modelfiguren

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Ga naar de inhoud
Actueel 2017
Heb je ‘m al?

Vorige maand kwam ie uit, onze CD-rom met alle Tinnen Tafelrondes, ons ledenblad, die vanaf de oprichting van de NSM zijn verschenen.
En dat betekent heel veel bladen. De NSM bestaat al sinds 1955 en heeft sinds dat jaar, onafgebroken, vier tot ongeveer 6 Tinnen Tafelrondes per jaar uitgegeven voor de leden .Al deze bladen hebben we nu, tot en met 2015, op een DVD-gezet. Het gaat om meerdere gigabytes aan informatie (en daarom staan ze op een DVD, een CD is niet groot genoeg).
Op de schijf staan alle uitgaven gegroepeerd per tien jaar, en vervolgens weer per jaar. Daarmee is een mooi overzicht ontstaan en zijn alle nummers makkelijk teug te vinden. Ze zijn allemaal opgeslagen als een PDF bestand.
BestellenNaast alle Tinnen Tafelrondes is ook een aantal boekjes en catalogi te vinden die we hebben uitgegeven. Kortom, we durven wel te stellen dat we een historisch én actueel digitaal document hebben gemaakt over modelfiguren .
Voor leden kost deze DVD €12,50, niet leden betalen €15,-. Daar komt dan nog wel €1,50 aan verzendkosten bij.
Je kunt deze DVD bestellen door overmaken van het totaalbedrag naar rekening NL16INGB0000071318 van de Nederlandse Stichting voor Modelfiguren o.v.v. TTR. Niet leden dienen hun naam en adres tevens te mailen naar: info@modelfiguren.nl Na ontvangst van het bedrag wordt de DVD toegestuurd.
Geef je op voor onze nieuwsbrief
Terug naar de inhoud