Een nieuwe website - Modelfiguren

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Ga naar de inhoud
Actueel 2017
Een nieuwe website

6 augustus 2017 - Wie met enige regelmaat deze website bezoekt zal het opvallen dat deze fors is veranderd.
Niet alleen de vorm is anders, vooral de functionaliteit. Zo hebben we nu een ‘echte’ webwinkel in het Nederlands. Ook hebben de Duitse en Engelse onderdelen een zogenaamde eigen ‘subdomein’ gekregen. Dat wil zeggen een eigen apart stukje op de site met ook een webwinkel in (grotendeels) de eigen taal.

De site is overigens zeker nog niet klaar. Hij moet nog beter geschikt gemaakt worden voor mobiele apparaten (smartphone, tablet) en zeker ook de teksten op het Duitse deel hebben nog wel wat verbeteringen nodig. Zo zijn er nog wel wat meer zaken die nog moeten gebeuren en dat komt de komende weken. Toch wilden we niet wachten tot na Kulmbach omdat we tijdens en na de beurs toch wel wat meer (internationale) bezoekers verwachten.

Inmiddels zijn alle wachtwoorden en inloggegevens overgezet zodat leden direct weer kunnen inloggen op het ledengedeelte. Mocht dat niet lukken, kijkt u eerst dan nog even met welk mailadres u zich indertijd voor het inlogdeel heeft aangemeld. Dit is uw gebruikersnaam. Het wachtwoord is hetzelfde gebleven. Mocht het niet lukken, stuur ons dan even een bericht.

Op de vraag en aanbod pagina zijn de meest recente berichten opgenomen. Staat die van u er niet meer in, dan kunt u deze zonder problemen weer opnieuw opgeven.
Geef je op voor onze nieuwsbrief
Terug naar de inhoud